Så var det någe anna en myr i Nord-Trøndelag. Starta dagen med lett yr og tjukk skodde, såg kun någen meter. Tenkte det er då ikkje så farlig, er jo bare myr og litt skog aligavel.

(Forresten, grunnen for at det er så møje myr, er veldig forenkla at det er møje og jevn tilgang på nedbør og relativt lav sommertemperatur( golfstrømmen gir også relativt varme, fuktige vintre) Lav oksygentilgang på våte steder gir liten nedbryting av organisk materiale, dermed myr!)

Men kjende jo at det bar oppøve, men dei 3 fysste timane blei det bare gå og ikkje så møje meir. Men når eg skifta til Meråker kommune letta det opp og eg såg at eg var kommen opp av myrene og hadde tørt land under føtene. Herlig å få respons frå frasparket! Var kommen opp i 600 m og det var rett og slett fint. Terrenget minna meir om terrenget hima.

Er nå kommen til Fersli ved Sulåmoen turistsenter. Ligg ved ein nokså stor innsjø, Feren. Tydeligvis et stort hytteområde i Meråker, masse tilrettelagde stiar og treningsveier. Hytteforeningen har og satt opp rastebuer rundtforbi.

Men her på hyttå er eg aleina, som eg var i går, og dagen før, og før..
Har fyrt i ogen og tørka skonå, de trengde det nå.

I mårå legge eg om litt på rutå, går nerom Meråker sentrum. Må ned og sjå koss folkå ser ut, om dei finnes! Ska søren meg spør de om de ikkje skal ut å henta ber, er jo heilt forgale med all den moltå så råtna! Men de snakka så løye, forstår vel ikkje ka eg seie aligavel..,

20130807-192317.jpg

20130807-201814.jpg

11 kommentarer

 1. Sånn du ser ut nå, ja. Kunne nesten gått rett forbi deg…. 🙂

 2. Likna meir og meir på Lars Monsen..du må sleppe ut krøllene og 🙂
  God tur sørijønå Villmmarksmann.. Stå på.. Du nærme deg vel snart Sør Trøndelag ?

 3. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiine med skjegg. Du måkje ta d vekk. Kan meddele at det var bridgestart i går og du var SVÆRT STERKT savnet. 5 mente det var på sin plass med høstÅPNING så han dro fram GT og greier (jeg kjørte selvfølgelig). Vi konkluderte med at det var EN fordel med at du var ute og går og det var at nå kan vi gjøre masse feil uten at konsekvensene blir så dramatiske. Fortsatt god tur videre. Knektene gleder seg til å se ditt blide( og skjeggete) åsyn ved bridgebordet snart.

 4. hallooo – kjenne deg ikkje igjen. Du må komma deg him:-)
  Har sikra meg moltekremen – du e velkommen.

 5. Kurt Fredheim

  Det går radig fremover, du nærmer deg jo snart høyfjellsområdene som hele Norge valfarter til. Imponerende med 3 dager forran skjema, og det var ikke akkurad et puddingskjema!
  Amalie vil at du beholder skjegget, og da blir det vel sånn?

 6. Ketil O. Olsen

  Hei Sigbjørn – godt tiltak dette.
  Ser at du var innom Holden Fjellgård – der er vi en hele uke hver eneste sommer for å fiske.
  Flott område og mye bra fisk. Kjempe!
  Kan forresten ringe meg ved anledning?
  Ha en fantastisk tur videre.

 7. Kjere folk! Ska eg komma å henta deg?

 8. Stine Lerstøl

  Far, alvorlig talt.. Nå må du fjerna det skjegget! Det spøke for drømmen din om å se ut som ein 30 åring te du e 60 for å sei det på den måten.. Men kjenne eg deg rett så lese du denne kommentaren og tenke «ennå et argument for å beholda skjegget, det irritere Stine»! Sånn ellers, stå på du har ihvertfall knenå te ein 30 åring 🙂 High five og ein klem frå meg 🙂

 9. Hei igjen! Jeg syntes du var herlig med skjegg og takk for det fine smilet!! Gleder meg til hver kveld med. dags rapporten. God tur videre og nå blir det nok flere å treffe på dagsturene dine når du kommer i turistløypene.Klem fra mor og moster

 10. Gralla me nytt skjegg! Veldig fint. Lykke te videre;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *