Siste kveld før eg (forhåpentligvis) når Lindesnes! Har fått meg losji i ei brakke på ein gard rett før Vigeland. Det blei 50 km i dag, måtte komma meg nærmast mulig Lindesnes. Fått beskjed av Johanne at eg må ver på Lindesnes kl. 15:00 i mårå. Og når kånå seie det så våga eg ikkje anna enn å lya! ( har du vore vekke i 3 mnd. så trur eg det er lurt) Og då kan eg ikkje ha någe særlig lenger enn 35 km att. Men 50 km på asfalt med fjellskor var i drøyaste laget, det kjennest i føttene!

Formann i Sola KRF( Bjørg L) hadde lova meg at KRF hadde vaffelkager på stands i dag, og når eg såg ein KRF logo føyg eg bort og sa: dokke har vaffelkager? Men nei, ingen gode kager med syltetøy hjå dei! Litt tidlig visst! Men når eg kom tll neste tettstad, hadde de forføytta seg, og då ska eg sei det blei greier! Partiene «pepra» meg med kager, kaffi, roser og allslags! Så nå lure eg på om eg kan stemma litt på adle. For me leve jo i et demokrati, og adle skal jo då ha liga møje. Blir ikkje lett dette, men i mårå må eg kalla inn til familieråd, og så må me fordela stemmene så best me kan! (Lure på koss eg ska gjer for å få na Johanne te og stemma FRP, det blir ei nøtt!)

Ellers blei eg hyggelig øveraska i dag, syskenbarn Steinar hadde heve seg på motorsykkelen og møtte meg uanmeldt! Han hadde kaffi og kaga med seg og me fekk ein god drøs, kjempetrivelig!

10 kommentarer

 1. Hu der kånå di e’ ei harde nøtt, særligt når det gjelde FrP!
  I mårå e’ du i MÅL. Me e’ stolte 🙂
  Velkommen him!

 2. Heile familien Ytre-Arne leser siste kapittel fra turen rundt frokostbordet, gratulerer med godt gjennmført. Du e goe 🙂 tenker det føles godt…. Blir kjekt å se deg igjen, hvis vi kjenne deg igjen, da….

 3. Gratulerer med gjennomført tur Sigbjørn. Du får ikke klem av meg før du har tatt skjegget. Du e jammen flink og sterk!!!!!!!

 4. Fantastisk!! Eg e sååå stolte av det du har gjort! For ein vilje! Og for ein utholdenhet!! Og for ein styrke!!

 5. Gratulera i massevis! Veldig godt gjort.

 6. Du har vore kjempegod, Sigbjørn! velkomen heim!

 7. Endelig Sigbjørn:-))!! Du e jaggu goe!! Ska bli kjekt å sjå d igjen!

 8. Kristin Kostøl Helgaland

  Gratulerer Sigbjørn med vel overstått tur.Imponerende.
  Det har vært gildt å følge bloggen din.

 9. Hei Sigbjørn, for en tur…. Det har vert fantastisk å følge deg. Tipper det er godt
  å komme hjem og nå. Gleder oss til neste tur 🙂 Hilsen Hilde og Paul

 10. Svanhild H Gbada

  Hjelmeland Turlag er mektig imponert !! Dette må kallast tur med stor T !! Gratulerar !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *