Da ligger jeg i teltet etter en flott dag med tung sekk og nydelig ver!
Har på følelsen at det er jeg og reinsdyra som rule Magerøya! Og jeg som er oppvokst med reinsdyrjakt som det stora, har i dag fått et annet syn på de dyra! De er ikke slik jeg er vant med, de stikke ikke av eingang! Merkelig!!

Har gått ca 35 km i fint terreng, men avslutningen var hard. Tunnellen på 7 km var tung å komme opp helt på slutten, men gleden var stor når jeg så utgangen! Glad det ikke er flere av de!

Magerøya var fantastisk fin, på høyde med det besta! Å stå på den og se de nydelige spisse toppane som liksom stige opp av sjøen var rett og slett et syn!
Men på Hjelmeland har me jo Ombo, riktignok dele me na med Finnøy, men der er det mye mer hjort! Og mer sauer! Skal ikke kimse av det heller!

6 kommentarer

 1. Du er god Sigbjørn. Har aldri vært nordpå, men ser av det flotte bildet at naturen må være fantastisk

 2. Ser herligt ut! Vi følger spent med på turen.

 3. Tone Kristin

  Lykke til på ferden Sigbjørn. Du får nok ein fantastiske tur sørøve 🙂

 4. Ingvar Hauge

  Rekk du Alta innan fredag, skal du få ein pit-stop frå ein gamal Hjelmelending (eigentleg Fister-bu). Send melding til 97 72 29 02. Helsing Ingvar

 5. Ove Christiansen

  Kjekt du har fått ein fine start Sigbjørn, god tur videre, kjekt å følge edg på turen.

 6. Håper det var lys i tuneeelen, hvis ikke har vi et nytt prosjekt på gang. Her hjemme var det 25 års brylluppsdag i går og Fjeldå og eg feira stort. Skal forresten hilse fra bridgereserven (mor) og ønske lykke til på turen. Hun lurer på om du har med skikkelig myggnett? Fantastiske bilder du tar, det ER vakkert i Nordnorge. Tenkte på at på mandag er det bridge og DU er ikke der —- rart. Fortsatt god tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *