Litt slakke i dag, åt nok for møje boller i går. Men det var så godt..
Dagen starta med at eg skremde opp 2 elgar, 2 oksar faktisk. Men de stakk jo så fort at eg fekk ikkje bilde. Så bar det oppover, opp til over 800 m og så ned igjen til Grannes på litt over 300. (Såg forresten 2 elgar til, og dei fekk filma.) På Grannes traff eg han som driver campingen, han meinte at det var så varmt at eg burde få ei øl av han!! Tenk det, ei iskalde øl der, det smakte utrulig godt, han inviterte på kaffi og eg fekk eda nista mi hjå han!

Han kunne fortelja møje om litt eldre dagar, han hadde vore ein ivrig jeger. Rekorden for skogsfugl var 87 på ein sesong, derav 42 tiur!! Hadde også drevet med rypejakt, både med gevær og snare. Ein normalsesong låg mellom 400-600 ryper!! Hadde levert viltet tll Hotel Clntinental i Oslo.
Nå dreiv han mest med utleie av hytter til fiskere. Bra besøk meinte han. Skikkelig trivelig mann å snakka med’

Så bar det avgårde opp fra Grannes, opp til 950 meter i ein bakke, heldigvis va bakken litt i skyggen! Men det var utrulig varmt!

Har slått opp teltet, og ligg no å dorma, men nå begynner det å regna!! Får håpa teltet er godt nok oppsatt, trudde jo ikkje det skulle begynna å regna, det skifte fort gitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *