22. juli 2013 · 2 comments · Categories: Generelt

Å jøss for ein endring! Starta dagen på 950 moh, aleina og skodd, vind og kaldt! Skulle gå 12 km til Umbukta. På den turen lysna det opp, sola kom gjennom skydekke og temperaturen steig, slik at eg kunne ta av litt klær litt etter litt! Når eg kom til veien kunne eg sitja i veikanten å haika uten å frysa!!

Skulle jo inn til Mo i Rana, fekk haik med ein veldig kjekk kar! Han kunne fortelja møje om Mo, 24000 innbyggere, opprinnelig kraft- og jernverk som grunnlag for oppbygging! Jernmalm utvinning ble nedlagd slutten av 80-tallet. Da jobba 4500 personer på verket! Store omstillingsmidler har bore frukter, og nå er det et aktivt næringsliv i de gamle lokala. Masse positivt som skjer, ny flyplass skal bygges, og gammel gruvedrift vurderes å starte igjen!

Er nå på hotell og har fått besøk av Johanne! Fantastisk kjekt! Kviledag i mårå! Klypt håret, ede god mat, litt vin og vaska klær! Det trengdes visst, var ikkje akkurat god såpelukt av de!

Forresten, har kjøpt meg ny Caps! Når ein ikkje har så tjukt hår på håve er det veldig viktig å ha någe på toppen! Tenk hvis eg hadde mista den caps’en eg har, og ikkje hatt ein ny klar i sekken! Forstår? Hvis ikkje, klypp av alt hår på toppen og gå ut i ei haggelbyge, så forstår du!

20130722-214540.jpg

20130722-214819.jpg

20130722-215144.jpg

2 kommentarer

 1. Lillesøster

  Ha, ha – eg ser at alt håret ditt har dotte nerforbi nasen!! Sko bare gått ann å dytta d opp på toppen igjen – så hadde du sloppe ny caps i sekken!;-)
  Så godt å hørra at Johanne har komt opp t deg igjen! Du har jammen meg ei flotte kåna! Dåkk kler kvarandre der! Nye kviledag og god tur videre!
  Glede meg t du komme heim og!

 2. amalie lerstøl

  WOW! du e jo blitt skikkelige villmann! ka seie mor te det? må forresten skoffa deg å sei at hu tapte lesekonkuransen, så det blei ingen seiere for oss dette året.. eller kanskje jo, te meg i max uflaks. kjøpte meg nye joggeskor i spania å va så fornøyde, så når me kom te huset sko eg visa de te resten av gjengen. jett ka me fant ut… den eine va i 38 å den andre i 40! e det mulig!
  uansett, nå må du snart ta skjegget før du begynne å se alt for gammale ud! å det vi du vell ikkje, sels? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *