11. juli 2013 · 2 comments · Categories: Generelt

2. dagen av Kungsleden, er nå på Sælkastugene. 25 km har det blitt i dag, og opp i 1150 moh. Stort sett fint gåvær, ingen mygg! Har faktisk ikkje hatt mygg de 4 siste dagane, det har vore godt!
I dag traff eg ein som gjekk Norge på langs, han hadde starta 1. Mars på Lindesnes og hadde nydt turen skikkelig, rekna med å ver framme om ein god måned.
Når eg kom til hytta, var det et annet norsk par der. Mannen hadde dotte og knekt armen, skikkelig drid! Spesiellt gale fordi han gikk norge på langs!!! Hadde starta i mai og hadde snart gått 190 mil, og så falla ig brekka armen… Eg føle med an, skikkelig utur!!!
Bur på de svenske stugene der en kan kjøpa proviant, har hatt pølse og pasta i dag. Stugene er store og alt er veldig tilrettelagt for gåturisme! Men så er eg jo på kungsleden, har ikkje truffe knugen i dag heller!! Og i dag har det ikkje regna eingong, forstår ingenting eg!
Har stort sett beveget meg inn mot Kebnekaise, det fjellet ligg ei god mil fra der eg er nå. Mange av dei så går her skal innom det hvis veret blir bra, eg gjer det ikkje, det blir for lang omvei..

20130712-175202.jpg

20130712-175347.jpg

2 kommentarer

  1. E d fleire enn du som e så galen å går Norge på langs?? Ska sei e e imponert:-))!! Synes du d går greit enno? E jo liksom et stykke igjen på en måte…. Du får ha en fin fin tur videre, håpe du slepp de myggene enno ei stund t!!

  2. Nå henge der ett stort Norgeskart på veggjen i resepsjoen der me strega med raut itte kor du forflytta deg, så nå kan adle jester og turistar fyllja deg å rutå di:). Stå på Sigbjørn…eg tytte du klare deg godt eg;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *