Så var turen kommen til siste etappe, 33 km fram til Lindesnes Fyr. Starta kl 07:15 frå ei brakka eg hadde fått sova i. Merkelig koss det blir! Den plassen eg hadde tenkt å sova var stengt, så eg måtte bare fortsetja vidare. Gjekk forbi eit forsamlingshus og der stod det 2 menn utforbi. Dei såg meg og ropa : Har du gått langt? Såg deg på facebook, du traff Arvid Meland!
Så blei eg tilbudt å låna ei leilighetsbrakka å overnatta i. Då var det ordna!!

Det var merkelig nok litt tungt å starta siste dagen , vett ikkje koffer. Var nok ein kombinasjon av litt såre bein, dårlig frokostmat og store forventninger til å nå målet. Men gjekk på og nærma meg km for km. Fekk melding om at eg ikkje måtte komma fram før kl 3, så eg blei «plukka opp»på vegen og gitt mat og drikke på hotell ei god mil før målet!

Sista mila hadde eg lag med Sigrun så den gjekk unna!

Å så såg eg fyret, flott gjeng som tok imot meg, ned og ta i sjøen, skriva i boka på fyret, herligt å sjå familien igjen! Sterk opplevelse for ein så har gått aleina i 3 mnd. og som har gleda seg til dette!! Eg måtte pusta gjupt då!!

Ny stor mottakelseskomite då me kom til Stavanger, familie og venner stod klar til stor fest, må bare sei tusen takk for at også den siste dagen av turen blei ein «høydare»

83 dagar på tur langs heila Norge, ein stor opplevelse for meg! Eg skal nå gå gjennom dette, kjenna på følelsar og inntrykk! At det er over er godt, god følelse blanda med litt vemod også! Ikkje over det å komma him, men turen har gitt meg så monge spennande opplevingar!

Til slutt, tusen takk alle så har gidda følgja meg på bloggen, skreve kommentarer til meg og tilkjennegjort at dokke har følgt med til mine nærmaste!

Om bloggen nå stoppar eller om det kjem ytringar om dei første dagane etter turen, vett eg ikkje enda!

11 kommentarer

 1. Henny-Marie Hetlelid Langvik

  Du har gjort ei bragd me adle her på Hjelmeland e stolte av . velkomen him !

 2. Ole Henrik olsen

  Fantastisk bra gjort!

 3. Gratulerer – ekstremt imponerende! Har våre en fryd å følge med 🙂 Nå sitte me på flyplassen, klar for avreise te San Francisco! Snakkes!

 4. Og så skriv du så godt, Sigbjørn – Storarta, alt!

 5. Hei, og gratulerer!
  Jeg kom over bloggen din først kl. 00 i natt, og nå har jeg lest hvert eneste ord. Høres ut som at du har hatt en fantastisk tur. 🙂

  Drømmer om å gjøre det samme!

  Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite ønske om å høre mer om forarbeidet du gjorde før turen: planlegging, pakkeliste osv osv. – Håper å høre fra deg om du velger å legge ut dette. 🙂

  Godt jobba, og velkommen(?) tilbake til hverdagen! 🙂

  Thomas

 6. Hei Sigbjørn og velkommen him:-)
  Har vore et av dagens høydepunkt å lesa bloggen din…….synd akkorat det e slutt.
  E imponerte øve gutset ditt og dei långe etappane du har jønåført, kan`kje ha vore liga motiverande å gå kvaaaar dag. Glea meg te å få detaljar rondt turen, og håbe du jer ud ei lidå «oppskrift og evalueringsbog» for oss andre så drøyme om å jer det sama muligens eingong……
  Misune deg iallfall adle dei flotte (natur)opplevelsane du har hatt……..dei kan du nok leva lenje på:-)
  Jorunn S.

 7. Du er bare helt enorm!! Og kjempeinspirator for oss andre som har drømmer vi tenker vi vil gjennomføre en eller annen gang! Hjertelig takk Sigbjørn – snakkes snart, blir godt å se deg igjen:-)

 8. Sigbjørn!, Først av alt – gratulerer med en vel utført tur, eller det må vel kalles en ekspedisjon :-). Stor respekt for det du har gjennomført!
  Det å komme hjem hjem og koble over i et annet modus er nok også en påkjenning. Bruk tid på det – viktig!

  Jeg kan også fortelle deg at du med turen din ga meg inspirasjon i sommereferien til å gjennomføre en sykkeltur. Knalla til med 360 km på setet fordelt på 5 dager. Det var et solid kick, og jeg vil «ha mer»

  Takk for opplevelsene du har delt med oss i løpet av turen, gleder meg til å treffe deg igjen når du er i siget på jobb igjen.

 9. Gratulerer Sigbjørn. Har fulgt deg hele veien og det har vært en stor fornøyelse så artig som du skriver. Mye gjenkjennelse, jeg gikk turen ifjor.

 10. Gratulera med vel gjønåført drøm 🙂 Ufattelig godt gått !! Lukke te med reintegrering i heim, jobb og samfunn. Håpe du får både bilen og alle andre goder tebage 😉 men kan vel ta litt tid kanskje ? Tusen takk for alle gode forteljingar du har forsynt meg med undervegs, det har vore ei store gleda å få «vera med» på turen.

 11. Hei og gratulerer med en fantastisk bragd. Har fulgt med på bloggen din etter at jeg møtte deg i Sulitjelma og vi inviterte deg på kaffe og mat i hytta vår. Nesten så en føler at jeg kjenner deg godt etter å ha lest alt du har skrevet i bloggen. Du skriver veldig godt så det har vært moro å følge med. Atter en gang, gratulerer med vel gjennomført tur ig lykke til på hjortejakta. Mvh. Svein Klingen og Turid Mathisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *