Så var de reist! Det var utrulig kjekt å ha besøk og selskap i 3 dagar! Heldigvis fekk me fint ver ein dag slik at de fekk sett litt av Rondane.
Turen ned til Otta i dag gjekk på såre føtter, eg trur dei var glade for at toget skulle ta de videre!

Når de var reist var det bare for meg å komma meg vidare. Var litt i tvil om rutevalget så eg tenkte eg fekk spørja någen. Men veret var dårlig så det var ikkje monge å treffa. Men endelig var der ein så kom mot meg på vegen! Eg stoppte og fekk i gong ein samtale, han sko på søndagskaffi, hadde nettopp skifta kne og det var ikkje godt igjen (osv) han meinte eg burde gå om Lalm og ikkje gå over fjellet til Heidal. Det var skikkelig pyton over der i dette veret, meinte an!
Så eg gjekk vidare og tenkte eg fekk gå rundt då da (30 km)! Men etter ei stund traff eg ein annan, og gjorde feilen og spør han og! Han sa akkurat motsatt, fin tur over fjellet!! Godt merka sti!
Ka sko eg då gjer? Kim sko eg tru på? Måtte bruka litt «logikk» og tenkte: Han med dårlig kne: hatt ein dårlig sommar, vondt i kne, sikker litt «syten» i tankegangen. Han andre med treningstøy og fiskastang, hatt ein god sommar, aktiv, entusiastisk, eg velge han’s råd!

Det betydde 700 høydemeter rett opp og 600 høydemeter rett ned igjen på andra siå! Regna kattungar heile vegen! Heldigvis bryr eg meg ikkje så møje om bakkar lenger!!

Er nå i Heidal. Har visst kommen inn i storelvenes rike, gjekk over Lågen i dag, så over Ottaelva og her renner Sjoa. Ser de kjører på raftingbåtar her, rafting i Sjoa skal vel ver ein høydare!
I dag regna det slik ei stund at eg følte eg «rafta» i stien!

20130818-213028.jpg

20130818-213109.jpg

20130818-213138.jpg

5 kommentarer

  1. Takk for 3 kjekke dager. Da var vi vel hjemme igjen. Toget ble en time forsinket, så det var rett før vi mistet flyet. Ble også hanket inn av securitas, i det jeg skulle gå på flyet. De likte dårlig propanen jeg hadde i sekken. Så den får du nok ikke igjen.

  2. Ja det er inponerande å sjå norgeskartet med dei etappane du har bak deg. I fylje planen kjem du snart inn i eit område som eg har traska i, på fiske. ( i forna dager) Trudde eg skulle klart å tilpassa heimreise slik at eg fikk sjå deg traske over E16 men akk vi er alt heime. Håpar du får litt bedre ver enn vi har hatt i det siste. Men det er jo ikkje langt him no—god tur og hugs (lenda frå land)

  3. Kjempe jilt å få var me i 3 dagar. Var veldig flott å gå i Rondane i den flotte naturen. Neste gong eg skal opp der skal eg sørga får å ha fottøyet i orden, det lerte eg jaffal itte denne gong. Du får ha god tur viare. Dette klarer du fint.

  4. Hei igjen Sibjørn, nå begynner det å ligne på noe, over 2.000 km, imponerende! Ser jo at du ikke akkurat har lagt på deg .-). Kjekt å lese dine betraktninger, herlig kommentar om damene på Amfi på Tynset. God tur videre.

  5. Heja på! Min tur var ju lite kortare än din, så jag kom fram den 8 augusti till Grövelsjön. Hann få flera dagar utan regn… men helskotta vad det har regnat på mig i sommar! Har nu gått igenom anteckningarna och hittat din blogg, ska bli kul att följa. Sköt om dig och god tur vidare!
    /Christine (träffades kort i Ritsem innan jag kutade söderöver, knät läkte ihop!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *