25. juli 2013 · 2 comments · Categories: Generelt

E kommen meg til Gressvasshytta, 29 km blei det i dag. Og det var skikkelig tungt i dag, ikkje fordi at det var så longt eller spesiellt tungt, men eg trur eg var blitt for godt vant med å bare slappa av, eta god mat, god drikke og godt lag! Også var sekken blitt vesentlig tyngre, opplasta med allslags godt. Har visst vore for lite kritisk igjen. Men det er jo såååååå møje godt å kjøpa i butikken!
Egentlig sko det vore egne skillt og
vekt i handlekorjå for slike så meg på tur! Vekt så peip og skreig ut for kver halvkilo. Eks: oy, oy skal du virkelig ha den pannekakeposen? Er du klar øve at du skal bera dette! Tar du meir nå så slide du i motbakkane, nytta ikkje å klaga te meg iallefall!
Då hadde kanskje sekken blitt litt lettare!

I dag har det vore skikkelig fint ver. Har gått inn og langs Okstindane ( 11 spisse og høye tindar) og Okstindbreen! Et flott syn med blå himmel, sol og den kvite breen! Oksskolten med sine 1916 moh. er det høyeste fjellet i Nord-Norge. Dette er et veldig lunefullt område der været skifter veldig fort. Spesiellt vindar er skummle og har tatt flere menneskeliv på vatna her! Vindstyrke på 170,6 km/t er målt på ei hytte i området! ( orkan starter på 118)

Men i dag var det heilt stillt og sol gitt!

2 kommentarer

 1. Hei!
  Ser ud te at du e udenfor dekning igjen?! Det lige me ‘kje så godt! Sko helsa frå Pål på jobben.
  Han sko eda komla og cava på Gla-maden. Ganske snodige samensetning, men komla e’ jo godt, og cava e’ godt, så då blir det sikkert bra te samen og då.
  Kossen går det med din mad? Løgne samensaetningar det og, eller har du fått letta litt på sekken?

  Joh.

 2. Hei Sigbjørn.
  Kjempekjekt å lese bloggen din og følge deg på reisen. Nå e eg faktisk mer innpå bloggen din enn Facebook, det e kje verst 🙂 Du e jo blitt tynne så ein spiger, jammen godt du legge ud nogen bilder av deg sånn at me kjenne deg igjen når du e tebage igjen. Du kan bare bunkra opp med goodies. Eg e skikkeligt imponerte, du holde ut og kommer nærmere målet for kver dag. Me har vært 14 dager på ferie i Frankrike så nå er det 1 uke med hard jobbing på Orre, skifte løetaket. Goe tur videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *