Kjeldebu, nå er me kommne dertil. Fantastisk ver fra Finse, sol og stillt! Blei ein lang tur, Ernst fekk gnagsår tidlig og dermed blei det ein strevsom tur for han! Gnagsår på begge føtene er ikkje å spøkja med. Men han var tapper og stod distansen, sjølv om føttene blødde og musklane var stive! Bra Ernst!

Når me kom fram var det oppi sekken til Ernst å finna allslags godt, biff, poteter, brokkoli, bernaise og rødvin, god italiensk vin. Kan tru det smakte godt, eg er i silkebris og godt nøgd med dagen!

Turen gjekk i et flott terreng fra Finse i kanten av Hardangerjøkulen til Kjeldebu, ca 29 km , litt opp og litt ned. Også med sol heile dagen! Vett ikkje ka eg ska sei, å få lov å gå heroppe i slikt ver og desse omgivelsane gjer meg litt ydmyk! Nå set eg og ser ut glaset, mørkt, skyfri himmel bare någen små skyer i horisonten så ikkje har latt seg knekka, stjerner på himmelen og heilt stillt! Kun litt lyd frå bekken.

Klokka er ti over halv elleve, eg sit i talgalys og nyt alt! Hadde eg kunnet skulle eg delt dette med dokke alle, men det ikkje lett!

Må bare håpa at Ernst kjem inn igjen snart, han er på do! Føttene hans er ikkje til å stola på nå!

20130826-224839.jpg

20130826-225037.jpg

20130826-225149.jpg

5 kommentarer

 1. E Ernst kommt tebage nå?

 2. Satse på at beinå te’ Ernst bere ‘an i dag og itte atte sekken e’ letta for go’-sager 🙂
  Trivselen virke uansett te’ å var på topp. God tur videre inn i meir «himslige» trakter.

 3. Her går det unna – plutseleg så e du her. Ett fantastisk flott ver å var på tur i — e kje misunnelege eg..
  Kanskje turkameraten din kan prøva dine sko så e inngådde:-)
  Fortsatt god tur!

 4. Heisann begge to, så kjekt å se Ernst igjen, du har fått deg en kjekke turkamerat 🙂 Kjenne eg Ernst rett så gir han seg ikkje p.g.a gnagsår. Stå på gutter, jeg er imponert og veldig kjekt å se bilder.
  Ha en fin fin tur videre, så får vi andre holde A/S Norge igang .hihihi (kanskje jeg er en smule misunnelig på dere ..) ..Hilsa mye til Ernst og så må du gjemma litt vin te an om verken og gnagsårå ikkje gjer seg..)

 5. Studerte kartet og me snakke bare om dagar før du e på Haukelid jo 🙂 rett og slett bare 2-3 veger igjen til Lindesnes… snart går du inn i kjente trakter som Lusaheiå og Blåsjøområdet og… Me himlengsel,solå i ryggen, lovnad om kjøttkaker til middag så e du hima før du vett ordet av det 🙂
  God tur videre glade vandrer
  Mvh
  Svein og Co

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *