700 m opp og 700 m ned! Nå er eg kommen i terreng så minne om vestlandet, forresten det er vel vestlandet dette! Starta på Breiseter og gjekk opp til Bjordalsbu, høgaste hytta til DNT Oslo Omrgn, på 1574 moh. Stort sett bare stein når ein kjem opp i de høyder. Hadde nistå mi der, gjekk så videre til Ljungdalshytta, betjent hytta med møje folk adle veier. Sov på sovesal med tett i tett med folk rundt meg!
Men nå må eg ikkje klaga, kjekt å treffa folk. På hytta her drive dei litt stølsdrift pg, har 10 kyr og kalvar, griser og lam. I tillegg er det gode fiskevatn så dei er sjølvforsynt med mat. Laga smør og rømme. Veldig god mat! Og det er ikkje vei til hytta!

I tillegg held dei kurs i fisking og rakfisklaging, det er ein gjeng her som er på det! Trivelige folk!

Ca. 30 km i dag, fint område, men som sagt møje stein i høyden. I dag gjekk eg midt oppi et kull med ryper, og de ville ikkje fyga! Har aldri sett maken, de bare sprang rundt meg! Normalt fyge de jo til slutt, men ikkje desse! Snodigt!!

20130825-134516.jpg

20130824-151933.jpg

20130825-132226.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *