Rondane, å jøss for et flott turområde. Og for et skue! Men det er vel derfor det er kjendt og møje besøkt!
Toppene ligg tett i tett og den eine flottare enn den andre. Turen me har gått i dag, fra Bjørnhollia til Rondane Spa via Rondvassbu er virkelig flott. Anbefales! Møje stein, ja, men mektig og flott!

Virkelig kjekt å ha selsap på turen, og spesiellt kjekt å ha någen å snakka med heile veien. Og me var enige om at dette var bra, fint ver har me også hatt.
Hadde pause på Rondvassbu der me åt fiskasuppe! Det smakte godt, men må sei eg då ønskte meg fiskasuppå til Spa Hotell Velvære, den er vesentlig bedre!!

På turen ned til Rondane Spa blei desse gjestevandrarane eg har besøk av rimelig trange i «skjeret». De hadde nok valgt feil fottøy og var skikkelig sårføtte! Kristoffer gjekk som om han gjekk barføtt på ei spikermatte! Håper de blir bedre i mårå!

20130817-225607.jpg

20130817-225654.jpg

20130817-225721.jpg

20130817-225750.jpg

1 kommentar

  1. Toril Almenningen

    Hei Sigbjørn – ja Rondane e ikkje verst – det er vårt heima turområde nå, med hytta tett på dei høge fjedlå du går iblant. Det e 3-4 timar sør frå Bjørnhollia å gå te hyttå. Ifølge mor di e du bare skinn og bein nå – så bra at du får etterforsyningar og har lag denne fine etappen gjønå Rondane og vidare te Jotunheimen. Me va på Surtningssue i ferien – ein topp på nesten 2400 m ved Gjende – gled deg te månge fine fjedl der. Ragnar har sikra moltehausten med 15 kg frå Venabygdsfjedlet – eg har barre jobba sidan ferien tog slutt 5.8. I mårå e det meldt fint ver – du har gjedna hatt någe regn idag. Lykke til vidare og nyd dagane ude! Klem Toril

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *