Tur med besøk!! Fantastisk kjekt å få besøk av Kristoffer og ein kompis. Gjekk fra Breisjøseter kl 10 i dag,veldig seint men de serverte ikkje frokost før kl 0830! Forstår ikkje kaffor så seint, halve dagen er jo gått før ein kjem seg ut! Sko tru det ikkje burde ver problem å åpna før, men de gidde vel ikkje stå opp tidlig.
Turen gjekk opp til ca 1500 m og så rett ner igjen til ca. 700 moh innom Straumbu. Der traff eg kristoffer og de. Så bar det opp igjen til Bjørnhollia på ca 900.
Været, tjukk skodde første del, deretter silregn andre del. Men for ei flott hytte! Masse folk å treffa og trivelig plass! Traff også kjende fra Hjelmeland, så nå forstår eg at eg nærmar meg målet! Har vel gått over 200 mil nå.

På den høgaste plassen i dag var det laga dyregrav for å fanga reinsdyr. Må ha vore litt av ein jobb å få tak i dyra den tida, lettare nå med «muskedunder»

Kristoffer hadde med så møje godt at eg vett ikkje om eg klare gå i mårå! Håpa magen jobbe godt i natt så eg kan eda opp resten i mårå!

20130817-171559.jpg

20130817-172334.jpg

1 kommentar

  1. Så kjekt at du har fått besøk då, sjøl om d virke som du klare deg godt aleina og:) aldri hatt vanskelig for å komma i snakk med folk du. Gå på videre, e skikkeligt imponert av deg. Klem Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *