Kort tur i dag, kun 17 km opp til Kjølihytta. Regn stort sett heile turen. Gjekk forbi någen gamle gruver, rare plasseringar av dess gruvene, langt oppi fjelltoppane! Gamle var de, men eg kjende faktisk ei lukt av stein, må var sterke saker. De var fulle av vatn, kanskje det så lukta?

Nå er det tilbake til vanlig, aleina på hytta og ikkje truffe någen på veien. Men trønderane eg nok ikkje ute på søndager, iallefall ikkje når det regna! Dei sete nok inne og kokar søndags- trøndersodd!

Har kommentert myrområdene i Trøndelag tidligare, men dei siste 3-4 dagane har turane og stiane eg har gått vore aldeles glimrande! Det er vel dei beste og mest lettgådde eg har hatt til nå! Må sei eg har likt å gå i Sør-Trøndelag. Som sagt flotte stiar og med Sylane som mulighet hvis ein vil ha toppar.

Samtidig har eg truffe folk, interessante personar som tydelig er stolte over området. Å treffa folk når ein er ute i naturen er «kjekkare» enn ellers. Folk er seg sjølv, byr på seg sjølv og dermed er alle på bølgelengde med ein gong! Gode diskusjonar oppstår og alt i ein rolig og god atmosfære. Godt å være med på!

Men nå er eg tilbake til meg, fjellet og reinsdyra! Og dei reinsdyra er ikkje så gode å snakka med, de bare «grøltar» te meg å så stikke de!

20130811-221204.jpg

3 kommentarer

  1. Ser at Sør-Trøndelag hadde vore plassen å blitt med deg 🙂 Ikkje så mange nedøve-bakkar der for vonde kner. Lykke te på 5-mils turen te Røros 🙂

  2. Fy søren du e go Siggi:). Eg e sååå stolte av deg å beundra deg for dette:) Satse på du kjeme him me nye goe, fine å mitt i blinke kommentarar te meg når du kjeme him…sjedonje:) Go tur videre…,eg føle deg kvar dag:)

  3. Tredje kvällen i rad! Vi red och du gick – men hann ändå 2 min före oss till Stugudal! (Men då tog vi i och för sig en tvåtimmarslunch). Stort energiintag på Väktarstugan – mycket god trerätters middag! Jättekul att åter ses och prata lite!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *