I Trøndelag er det myr! Te og med i bakkane er det myr! Er jo vane med at myrene er rimelig flate, men her er det myr opp, myr flatt og myr ned! Ja, ja det er nå slig det er!
Har campert på Gaundalen Fjellgård etter ein fin tur fra Gjevsjøen via Holden fjellgård. Rimelig lettgått terreng( myr) og skog. Og i dag her eg gått forbi møje molter, store, gule modne molter! Var ikkje lett!
Driveren på Gaundalen her eget fly i garasjen, som han flyr rundt med! Tenk det ikkje vei, men egen flyplass! Og på tunet stod det lastebil, traktorer og kjøretøy som skulle tilsei at det var veg. Men nei, ikkje vei!
Hadde pause på Holden i dag, åt maten min, tenkte eg sko slappa av litt og la meg nedpå! Vips, så såv eg ein time gitt!
Både Gjevsjøen og Gaundalen har vore med i » der ingen skulle tru at nokon kunne bu» her på Gaundalen bur det 2 personer, mor på 92 og sønn. Lever av sauer, utleie fiske og jakt!

Hadde foresten ein interessant samtale med kona på Gjevsjøen til frokost i dag! Hu fortalde blant møje blant anna at hu var litt lei seg for at de hadde selt kua i fjor. For hu hadde kua med seg på skogen og gjekk tur, henta bær osv. Tenk det, den var ny for meg, någen går tur med venner, någen med hund, hu hadde kua med seg!!

20130805-181129.jpg

20130805-181200.jpg

20130805-181228.jpg

2 kommentarer

  1. Utrolig kor mye flott du oppleve! Det e kveldens høydepunkt å lese dagsreferatene dine og se på bildene fra turen. Må snart legg ut et bilde av deg sjøl så me får se om me kjenne deg igjen! Goe klem 🙂

  2. Elisabeth Fjeld

    Vi skal kjøre t/r Trondhjem i helgen for å innstallere Thor på hybelen. Kjører fra Stavanger fredag etter jobb så langt vi orker overnatter påveien. Regner med å være i Tronhjem lørdag ettermiddag. Er vi i nærheten av deg? Jeg drømete her en natt at vi traff deg og du hadde langt lyst hår. Men jeg ser at du heller satser på skjegg. Stiligt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *