27. juli 2013 · 5 comments · Categories: Generelt

Då er eg kommen til Tverrelvnes og har tatt inn hjå Elisabet og Gunder Gardsmark. Og det er ikkje som vanlig, her blir en jo mottatt som om ein var ein i familien! Invitert inn på kaffi og NPL boller! Bare heilt fantastisk å komma til ein slik plass, de hjelper ein med alt ein trenge! Så det er vel «gla mat» mat i Stavanger nå, eg fekk min «gla mat» heroppe, nydelig!

Tverrelvnes ligg i Hattfjelldal kommune, ein kommune med rett under 1500 innbyggere. Stor kommune i utstrekning, strekker seg heilt inn i Børgefjell.

I tillegg kan de opplysa at eg nå er halveis på turen til Lindesnes! Ikkje verst det, nå har eg bare resten igjen!

Turen i dag var lang, ca 40 km, men rimelig godt å gå og godt merka. Først over fjellet ned til Krutvatn, så over neste fjell og ned til Tverrelvnes. Og sol, bare sol heile dagen. Blei så varmt at eg måtte hiva bukså og gå berre i bokseren! Ikkje farlig det, ingen folk å treffa på turen i dag heller!

20130727-141918.jpg

20130727-141937.jpg

5 kommentarer

 1. Gratulerer med halvveis! Har følgt med på loggen kvar kveld når eg har hatt mulighet. Måje kjekt å lesa der. Skulle gjerne hatt vært med på dette eventyret ditt, men må nok nøye meg med meir lokale turer. Hadde forresten en dag i denne uken med tur over Besseggen fra morgenen av, deretter en ettermiddagstur til Galdhøpiggen i fantastisk vær. Dette blir allikevel småtteri i forhold til din tur. Håper det det går bra med form og føtter. Lykke til videre.

 2. Gratulerer med halvveis, det e jammen ikkje verst!!

 3. Kåre Brekke

  Hei Sigbjørn.
  Har fulgt med deg siden reportasje i Strandbuen.
  Kjekt å følge med. Blir pensjonist neste år og planlegger lengre turer.
  Hvor nye veier oppakningen ca.?
  Er du plaget med mygg?

  Hilsen
  Kåre

 4. Elin Ytre-Arne

  Hei Sigbjørn, forsatt kjekt å lesa og se bilder fra turen din. Svein og meg pluss far te Svein har nettopp kommet hjem fra tur, me gjekk Sandsa – Stranddalen- Mostøl- Bleskestadmoen- Holmavatn og avslutta på Haukeliseter. Sol og varmt vær alle dagene, så nå e me godt steikte. På Holmavatn tilbrakte med kvelden med Sveinung Mosnes, som nå bare har någen få dager igjen te Lindesnes. Me så bilder fra turen hans så starta på ski i mars og me sko hilsa te deg og sei at du har mye flott natur foran deg. Du må bare gleda deg! Det va ein glad mann me spiste pannekaker med, og som satte stor pris på å snakka med oss med nesten samme dialekt og så nærme Rogaland fylke. God stemning i 1132 meters høyde. God tur videre! Hiilsen Elin og Svein

 5. Sigbjørn er utenfor dekning for tiden. Akkurat nå går han i Bjørgefjell, og satser på å krysse grensa til Nord-Trøndelag i løpet av dagen. Han har sovet i telt de siste dagene. Været har vært nydelig til og med i går. I dag har det vært skikkelig surt. (Han ringte hjem i formiddag, da han plutselig hørte et pling på telefonen fra en melding som lå der, og plutselig kom gjennom, men det varte bare et øyeblikk).
  Som tidligere sagt, TAKK! til dere som skriver kommentrarer. Det blir satt stor pris på 🙂

  Johanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *