22. juli 2013 · 3 comments · Categories: Generelt

37 km i dag, er nå på sauvasshytta
kun 11km fra Umbukta fjellstue ved Mo i Rana. Skal inn til Mo å handla i morgen, trenger litt kart, mat +diverse. Så blir det ein kviledag då, trenge å få tørka skonå skikkelig og få smurt de inn. Har blitt litt fuktig på føtene de siste dagane, og når temperaturen er kun 4-6 grader blir det kaldt. Det går ikkje å ha det slik!

Dette kan fort bli mi favoritthytta! Sitt nå i ein slik stol du kan leggja ned, med fotskammel med beinå på inn mot ogen, med nylagd kaffi i koppen og høyre på musikk i radioen! Kan mest ikkje få det bedre, mangla bare någen personar så hadde alt vore perfekt!!

Rana turistforening har gjort någe lurt. De har satt opp någen små «rastekoier» langs ruta. Små koier som er ca. 12 m2 som inneholder benk langs veggene, bord og ein liten ogen. Perfekt å gå inn i og eda når veret er gale! Kan fyra og få litt varme i kroppen mens en et nista! Rett og slett skambra, lura meg på kin så har komme på det! Kan ikkje var tosjen den personen!

Nei nå må eg gjera klar for legging, må opp tidlig slik at ikkje heile dagen fere vekk i bare tull!

20130722-125013.jpg

20130722-125302.jpg

20130722-125342.jpg

3 kommentarer

  1. amalie lerstøl

    tippe du glede deg te å treffa mor nå?

  2. Jon Tytlandsvik

    Følge fortsatt med deg Sigbjørn og sko hilsa så masse ifra Roy og. Han seie han ikje får te å skriva kommentarer, men at han «følge» med deg på turen han og. Masse kjekt å hørra om og nydelige bilder. God tur videre!

  3. Marit Tjørhom

    Med nyskurde terrasse, nylugga blomsterbed, nyinnkjøpte solkrem og pocketbog og sol frå blåe himmel, så va eg i går litt frista t ein slaraffendag på terrassen. Men når der e ein i famelien som gjenge tur på trettitredje dagen, så bli det feil å dra fram solsengå, på ein måde. Så takk for inspirasjon t ta fram fjellsko & ryggsekk! Imponert øve tempo. Ta det litt rolegare i mårå då . . . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *