21. juli 2013 · 2 comments · Categories: Generelt

I dag har vært den dagen med dårligaste ver hittil. Starta dagen med regn og litt skodd, etterkvart auka det på med vind også, og i tillegg var det kaldt(6’celsius)! Godt at det var møje oppoverbakkke slik at eg holdt varmen! Var oppe i øve 1000 meter høyde, men såg veldig lite på grunn av skoddå!

Sjøl om veret var dårlig, oppleve ein ting. Ein del av turen( ca 4 km) var på ein «skogsvei». Så rett ved ei bru såg eg ei presenning med någe unna! Ein motorsykkel, og meir også, plutselig kom ein mann til syne! Det viste seg å ver ein polsk mann så hadde kampert der unna ei presenning! Mannen var hyggelig han, var på ein liten rundtur i norge/sverige med sykkelen sin! Litt av ein plass å kampera, tenkte nå eg!

Er nå kommen opp til Virvasshytta, kjempefin plass ved eit vatn med fin fisk i( det er någen andre her så fiska)
Blei 25 km i dag, godt å komma i hytta etter det sura veret! Har fyrt godt i ogen, kokt meg solbærtoddy, det er jo lordag! Får tenkja slig så me gjorde for ein del år si; Lure på ka eg ska ut på i kveld?
Rimeligt roligt, toddy’en virka heller ikkje likt dei så me lagde før i tiå!

2 kommentarer

  1. Ca 30 grader mer i Athen…kan ikke påstå vi fryser

  2. Varmt og fint på Knutsvik og! Tenker oss på sjøen nå – Tristan og Tara vil i ringen – og kanskje vil me bada…
    Kjipt med vind, regn og skodd! Men du må gå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *