11. juli 2013 · 1 comment · Categories: Generelt

Nå er der gang altså. Folk ramla og skjere seg opp. Helikopterå fyge rundt meg å henta ut skada personar så der er ikkje fred å få. Ja ja det er jo litt øvedreve då, men må jo det og litt. I dag var det ei gruppa med russiske amerikanarar! på 13 stk. så trudde at når hu eina jentå skar seg opp i foten, så kom heila det svenska helikoptervesenet å henta dei ut alle mann! Slik er det selvfølgelig ikkje, men det forsto jo ikkje dei. Dei lurte på om de bare sko dø dei då? Hytteverten Fekk jo forklart de at sjøl om hu eina ikkje kunne gå, så virka jo føtene til dei andre! Det hadde de visst ikkje tenkt på! Så någen klarte nå å få føtene til å virka igjen og er nå kommne til hytta.
I dag vakna eg til nysnø på de toppane rett rundt hyttå, tytte det var tidlig med at snøen kom! Heldigvis var det et par hundre meter høgare enn der eg skulle gå! Så eg starta rimelig tidlig og skulle gå 25 km til hytte, men då eg kom der va jo klokkå bare 2. Konne kje gje meg då så tok ein etappe på 19 km til, så det blei ein lange dag! Men kroppen virka skikkelig godt så det var bare å gje på!
Har holdt meg oppe på 900/1000 m høyde store deler av dagen, veldig fint å gå. Terrenget er faktisk ikkje så ulikt den samme høyden hima.

20130712-175002.jpg

20130712-175054.jpg

1 kommentar

  1. Kurt Fredheim

    Hei gamle ørn! Det er godt driv i motoren fra Hjelmeland, fler etapper opp mot og over 40 km er intet mindre enn imponerende. Godt å ha i banken gjennom Nordland fylke. Du må melde hvis du ser svenskekungen – han er nok ikke så ofte i felten lenger. god tur videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *