06. juli 2013 · 4 comments · Categories: Generelt

I dag e eg rett og slett litt lat! Har gått 12 km fra Gaskas til Altevatn, der sko eg ha pause, men så kjem eg meg ikkje ut igjen! Sitt og småseve i sofaen!! Skummelt.
Når eg kom til hytta var tilsynsparet her, de var så trivelige at eg blei bare varande. Så de 25 km eg hadde tenkt å gå videre til neste hytta blei ikkje påbegynnt gitt..
Altevatn er et populert hytteområde og det er fleire felt her! Sjølve vatnet er oppdemd og stort, visstnok heile 6 mil langt! Stor og fin fisk i vatnet. Veldig fin plass!
Men det er visst litt litt konflikt med Samane her, svenskesamer som berre kjem og bygger hytter uten å søke, og kjøre «villmann» med firhjulingene sine! Og det er ingen myndighet som kan stoppa det!! Merkelig, det er jo ikkje det me er vant til, me må jo snart søga om å skifta sko!! Men her oppe er det slik at har du reinsdyr og er same kan du hevda rett til meste ka du vil! Så når eg kjeme him kanskje eg skal kjøba meg någen reinsdyr, for då kan eg gjer så eg vil! Lura meg på om det er same reglane for villsau, litt lettare å få tak i..
Under ser dokke han med paraplyen, forresten veldig trivelig kar!

20130706-175011.jpg

20130706-175037.jpg

4 kommentarer

  1. Hola Sigg… 72 mil allerede… Ska sei.. bra jobba… Me e imponert av den galne Vormedalsbuen 🙂 god tur videre.. Stå på Sigg.. Spennende å følge bloggen din.. Dagens høydepunkt i sammen med Tour de France 🙂

    Mvh
    Svein og Co ( Albir )

  2. Hei igjen Sigbjørn! Har nettopp lest dagens rapport. Trøst deg med at du ikke er lat, men du trenger en hviledag! Da vil alt gå så mye bedre i morgen! Håper du har hatt like fin dag som oss med sol fra skyfri himmel. Følger deg på turen på blogg og kart. God morgendag. Så blogger vi videre! Klem fra Moster

  3. Kristoffer Lerstøl

    Stå på viare 😉 vannvittigt kjekt å fulla me på koss det går. Sko helsa frå Elisabeth åg. Hu åg fulle me:-) ha ein goe tur viare;-) du e goe!!

  4. Hei Sigbjørn! 🙂 Kroppen trenger restitusjon vett du, Synes det er heilt rått at du allerede har gjort unna over 700km! Stå på videre, men lytt te kroppen, den gir som regel beskjed. Ønsker deg ein goe tur videre nerøve.!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *