03. juli 2013 · 6 comments · Categories: Generelt

Så var eg igong igjen, 33 km fra treriksrøyså til Rostadhyttå. Johanne har vært med i dag, gjekk bra men hu syns nok det var i mesta laget! Det har regna stort sett heile dagen, skodda har også tidvis vore tjukk.
Men likavel har me fått med oss det flotta terrenget vi har gått gjennom. Når me nærma oss hytta opna det seg ein storslagen dal ( Isdalen) med någen fantastiske fjell rundt! Sjøl om sikten delvis var begrensa, fekk me likavel med oss terrenget. Og me var nok enige om at dette var någe av det flottaste dal og fjellformasjoner me har sett!
Gjekk rett på ein flokk med reinsdyr oppå fjellet, var nok oppe i meste 1000 meters høyde då. Ellers et kull med rypekjyllinger som sprang foran oss.
Største utfordringer me har hatt er å komma over alle bekker og elver, med så møje nedbør var det så vidt me kom over. Johanne fekk skonå fullt opp, så nå er det fyring i ogen for å torka kler og skor!

6 kommentarer

 1. Terje Walle

  Interessant å følge med. Du er snart på mine hjemtrakter Bardu. Hilsen Janhild og Terje

 2. Jostein Langvik

  Er intresant å se bilder og følge med, eg har vært på treriksrøysa, det er en opplevelse å gå rundt varden.

 3. Artig å følge turen din. Står respekt av dette! Jaggu kommet deg et godt stykke på vei allerede. Ikke lenge før du er på mine trakter heller. Du får ha tvi tvi, og kose deg på veien. Tenker det har vært greit å ha litt selskap noen dager. Håper du får mer fint vær framover, så du får nytt omgivelsene. Mange fine bilder, så fortsett å legge ut det.

 4. Vi følger med deg på turen Sigbjørn – kjekt å lese beskrivelsene dine og se flotte bilder!
  Hils så mye til Johanne og fortsatt god tur og sommer 🙂

 5. hallo barske travar! Nå kan me sjå at du e det og:-)
  Fantastisk kjekt å følja med – det e faktisk litt nertur viss du ikkje lagt inn någen ord. Du e goe!
  nå har me fått ferie og kan legga klokka på hyllå. Go tur videre.

 6. Det var kjekkare når Johanne var på Tasta for då kom der nye reisebrev kvar dag …)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *