21. juni 2013 · 18 comments · Categories: Generelt · Tags:

Sennalandeg er flott, gedigent rett og slett! Jøss for en flott natur, for ein fotturist er dog slettene veldig lange. Ca. 35 km i dag, ligger nå i teltet med en milliom mygg hoppende utenpå teltet, nesten då det dundra!!
Må nok si meg enig med deg, Anne Tove, dette er verdt å se! Må vel innrømme at disse slettene er større enn til og med Årdalsletta! Men det fina med Årdalslettå er at hu er så konsentrert,inneholde så møje på kortare tid, og hadde Årdal vore større hadde jo slettå og vore lengre! Å så mangla her GEA, Eldfinn og Gunnhild har visst ikke vore her!
I går kveld ringde hu mor, lurte på koss det gjekk, om eg fekk i meg mad osv. På turen i dag kom dette så innøve meg, koss fantastisk det er med mødre/ fedre. Sjøl har eg bare mor igjen, men tenkte på koss lide eg besøge na! Det skal eg gjer någe med når eg kjeme heim! Hvis turen min skulle vært dedikert til någe, måtte det vært å oppfordra alle til å besøke sine foreldre/eldre ein gong meir enn de hadde tenkt i halvåret! Er ikkje mye det, nen de hadde fått ganske mange flere besøk de foreldre/svigerforeldre! ( nei eg er ikkje blitt sentimentale)
Dokke ser sikkert at eg skrive dialekt nå, fekk klage fra Johanne (lærer) på at eg miksa for møje mellom bokmål og nynorsk! Så me blei enige om at hu sko skriva innlegga mine ut og retta de med rød tusj i sommer! Derfor har eg skifta te dialekt så nå ska hu jammen få jobb!
Til dere alle som skriver kommentarer, vanvittig kjekt å lesa. Eg bare ønske at dokke gidde å holda på!

18 kommentarer

 1. oi oi her var det mye filosofi, har du hatt rødvin i sekken i dag? Men eg ska heim te humor på torsdag…….. Kurt

 2. Oj, me har besøk av svigermor, på taco og fredagskos, følte rett og slett englevingene vokste. Skal hilse så møje frå hu. Hu skrøyde av deg til alle hu snakke me. Og hu snakke møje. Anita

 3. Jon Tytlandsvik

  Dette e så kjekt å følga med på. Sjøl om johanne pirke litt på skrivefeil så vil eg vertfall sei at du skrive på ein måde som gjør at eg glede meg te å lesa kver kveld! Glede meg te fortsettelsen og lykke te videre Sigbjørn.

 4. Kjekt å følge med på turen din 🙂

 5. Kjenne meg igjen – med ishavsmyggjen håba an kje plaga deg for mødje .

 6. Hehe…ja, kan tenkja meg at veien bler i det lengsta te fots. Og Finnmarksmyggen e kje te å spøja med 😉 Ellers har eg lurt litt på ka du ønske å oppdaga på turen, sånn reint med deg sjøl. Viktige ting dukka ofta opp i stillheten og ensomheten. Det glede ein gestaltterapeut at det e relasjonar så har vore framme i dag 🙂 Friskt mot og god tur videre !

 7. Spennande og følga deg Sigbjørn:)
  Er inne å ser/leser hver dag:)))

 8. Sigbjørn, eg håpe du kan besøga meg og n gång ekstra i halåre. Du e nå flinke å ringa meg, men dåg…
  Eg ska besøga na mor på onsdag. 🙂
  Ddt bler merkelig når du ikkje å på nordialog. Alle på jobb snakke om deg kver dag, opptatt av koss d går m deg.

  Stå på videre Sigbjørn. Ta me n mygg hjem. Eg har aldri sitt de store myggane fra finnmark…

 9. go morgen sigbjørn me reise til spania i dag du får kosa deg med myggen der nord.Håper du får ein fin tursørover,me heie på deg ,jostein,silje og julie

 10. Goe mann!

 11. Stine Lerstøl

  Ska’ sei :-). Slapp av folkens! Leraren tar ferie i sommar 🙂

  Joh.

 12. Amalie Lerstøl

  Så kjekt å lesa far! Håpe dår e litt igjen av deg itte myggen e ferigge å bita! E så stolte øve deg, du ane ikkje koss mange venner som komme bort å kommentere så sporty du e 🙂 Alle samen heie på deg å følge med på bloggen!

 13. Må eg vennta te 17 september« Hmm…

 14. anne berit sola

  storesøster følge også med deg! e imponerte øve tempoet ditt – koss e det med undersottane? Kjekkt å lesa det du skrive e liksom med deg på turen då. God tur videre Sigbjørn,

 15. Lillesøster

  Du glømte någe på Knivskjellodden. Tror du må snu og henta det….;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *