Å for en lang dag, starta kl 0730 og var fremme ca. 2230. Hadde planlagd ca 30 km, men mår jeg var der var det bare stein og snøfenner! Komme kje campa då! Oppdaget da at det var en hytte et stykke unna, tenkte då går jeg til den! Men deg var altfor langt. Men kom nå frem til slutt.. Men det må ikke bli flere så lange turer.. Antar at turen blei mellom 40 og 50 km.
Tenkte eg skulle stella pent med føttene, men det var ikke mye å vaske de i nei. Det eneste jeg fant var papptallerker! Men kan trygt si det ikke var særlig praktisk men bedre enn ingenting.
Har nå ikke snakket eller truffet noen på min vei de siste to dagene, så i dag måtte jeg synge for å være sikker på at jeg ikke mista stemmen. Det gikk på Blåmann blåmann bukken min, og ( inspirert av alle reinsdyra) Rudolf er rød på nesen! Skal sei det var fint, måtte be meg selv om å synge mer!
Fint ver hele dagen, nå må jeg legga meg..

5 kommentarer

 1. Stine Lerstøl

  «Ska sei det var fint, måtte be meg selv synge mer!». Eg e bombesikker på at du ikkje ba deg sjøl, eg e ganske sikker på du ikkje hadde någe valg.. 🙂

 2. Kristoffer Lerstøl

  Nå må du kje brenna alt krutte me ein gong. Huske at det e longt ijen. Veldigt jilt å fulla me på koss det går 🙂 god tur så snakkes me:-)

 3. Hehe du e no fin å, flink å syng e du Sigbjørn når du tar en trall t oss her i Nordialog. Så regne med d blei like fint på fjellet og med alle reinsdyra som tilhørere:-))!!

 4. Du må få satt en pinne på sekken og festet mobilen til pinnen. Så tar du opptak av «Rudolf er rød på nesen». Denne snutten legges ut på Youtube og vil garantert bli en kjempehit. Jeg forventer over 500.000 seere i løpet av kort tid.
  Du må passe på formen så du ikke svir av for mye til å begynne med. Du har noen dager igjen, vet du.
  Alternativt forslag til Blåmann og Rudolf er å si den store gangetabellen høyt. Det tar fort noen gode kilometer og hjelper garantert mot tung sekk. Jeg kan «høre» deg når du kommer hjem.
  Fortsatt god tur.

 5. Kathrine Watland

  Må få deg instagram så du kan filma når du tar ein trall, sko likt å hørt rudolf 😉 Kjekt å følga deg på turen, onkel. Fortsett god tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *