17. juni 2013 · 5 comments · Categories: Generelt

Ja så er endelig dagen kommet og jeg skal starte turen min fra nord til sør! Må bare si at det er med stor spenning og en stor dose ydmykhet jeg nå gjør meg klar til å begynne å gå! Spent på hva som møter meg alle disse dagane, både av opplevelser og ikke minst hvordan det vil oppleves å være alene så lenge! Det har jeg ikke vært før! Vil viljen være sterk nok? Vil kroppen tåle påkjenningen? Spørsmålene er mange.. svarene vil nok komme fortløpende, forhåpentligvis er de til å leve med.
Ydmyk er jeg fordi jeg har fått mulighet til å ta denne turen, stor takk til min familie som lar meg være borte så lenge, til mine kollegaer i Nordialog som tar mine oppgaver mens jeg er borte! Venner og bekjendte som har sagt de vil følge med, de ansatte i Enkel på Hjelmeland og selvsagt SPA hotellet på Hjelmeland som har lovet meg god massasje og forpleining når jeg kommer tilbake! Til dere alle, takk!!
Jeg skal prøve å formidle det jeg opplever på turen, kanskje kommer det også tanker som jeg gjør meg om «ting og tang’, en vet jo ikke hva som vil svirre rundt oppi hodet i løpet av 3 måneder stort sett alene.. Vi får se..

5 kommentarer

  1. Stå på, dette går bra Sigbjørn. Skynt deg til Finse 🙂

  2. Lykke til Sigbjørn. Det blir spennende å følge deg!!

  3. Savne deg allerede pappa! Lykke te idag å kos deg masse, så snakkes me snart

  4. Kurt Fredheim

    Du har en fin etappe i morgen i fint vær, misunnelig! Er de bro over, eller tunell under Magerøysundet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *