Da er første dag allerede over, ca. 20 km. Har slått leir ved et lite vann her. I vannet vaker fisken, rundt meg springer reinsdyra, sola er nesten heilt alene på himmelen, fantastisk! Å få slikt ver på første dag, ja hva mer kan en ønske seg da?
Å jo. Jeg har nok vært for lite kritisk til innkjøp og pakking, sekken er nesten 30 kilo! For mye. Spiser alt jeg klare, men må nok redusere på et eller annet vis…

15 kommentarer

 1. Du må ikke drikke opp all rødvinen i kveld for å lette sekken 🙂

 2. 30kg? Du skulle ligge rundt 20 sa du 😉 Første camp såg meget bra ut! Lykke til videre

 3. Kroppen kjem vel av seg sjølv 🙂

 4. Det blir kjekt å følge deg på bloggen Sigbjørn.
  God fornøyelse. Alltid greit med en god start!

 5. Starten høres glimrende ut! Håper både du og kroppen holder – og at du uansett får en fantastisk tur de dagene du er på vandring. Det er et sinnsykt (kult) prosjekt du har startet, og jeg gleder meg til å følge med!

 6. Gratulerer med første dag. Vet du koser deg i mitt område. Kjekt å se bildet du sendte fra mitt barndomshjem. Følger deg videre. Lykke til og må si det er tøft det du gjør.

 7. Kristin Watland

  hei, dette er vel en kanonstart:-)Kjenner at det kribler i beina når eg ser dette..
  lykke til videre og kos deg på tur.

 8. Jorunn Sæbø

  Hallo. Så kjekt å høyra atte du e igang og har fine naturopplevelse allerede:-) Ang sekkjen så offfffff……. høyrtest tongt ud sjøl om du e sterke. Slank an ja og ikkje la det få ødeleggja. Fjern finbokså og deoen 🙂 Ønske deg ein flotte tur og beundre motet ditt, låååångt frå å tenkja det te å JER det:-)

 9. Hei. 🙂 Nå har du fått internationale følgesvenner, så både Spania og Australia ønsker deg lykke til videre, og gleder seg til flere flotte norske naturbilder. :))

 10. Magne Thomsen

  Du får ha en strålande tur, å håpe at været ,helså og fiskelykken vare heilt ned til Sørlandet.
  Me fylle deg heile veien, sov godt.

 11. Margareth Odland

  Heisann, ska sei, ja nå er du jammen meg igang og har starta på en sikkert eventyrlige tur Ska bli veldig kjekt å følge deg og kjekt at du deler fine bilder. Ellers så va eg litt bekymra at du sko leva på fisk i 90 dager, men det forstår eg at du ikkje satse på, når du bære nesten 30 kg med deg, puhhh (sikkert mye goodies i sekken og..) Ønske deg en flotte tur og fina været.

 12. Rolf Helge Næsheim

  Hei Sigbjørn! Kjekt å følge deg på turen, imponerende prosjekt dette. Nesten 30 kg i sekken hørtes mye ut, Du må halvera 🙂 Ønsker deg en flott tur, ta vare på beina og nyyyt inntrykkene, – misunnelig så det holde!

 13. Erik Søndenå

  Imponerende dagsetapper du har. Hvis du ser vekk fra første dag er snitt etappen på 48 km. Trodde planen var 30 km. Blir spennende å høre hvordan kroppen takler disse etappene, og hvordan utstyret fungerer.
  Erik S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *