Å for ein dag! Sol og vindstille! Tenk å gå på 1500 m høyde i kortbukse og t-skjorte! Ha matpause og få besøk av ein reinsdyrbukk, eta skjevå og så bare leggja seg i ein grasbakke og sova litt! Hvis någe er fint så er det dette.

Har gått frå Tyinkrysset til Breiseter via Sulebu, ein tur på ca 3 mil. Og heilt opp i 1600 m høyde. Kjempefin tur!

I dag må eg sei at eg har ikkje tenkt på någen ting, bare gått med et lite smil om munnen. Det er liksom ikkje så møje anna så klare fanga oppmerksomheten enn det ein ser! Trur det må samanliknas med ein reset knapp, renska håve og nyta!!

Og så kom eg ned til Breiseter og får ein dusj, ei øl og blir så servert nyfiska steikt aure, poteter og agurksalat. Og så varm eplekake med is til dessert. Er det rart at eg er mållaus? Sko ønska at dokke alle hadde vore med å opplevd dagen, og i mårå skal det bli like fint!!

20130822-223452.jpg

20130822-220249.jpg

20130822-223701.jpg

20130822-223851.jpg

3 kommentarer

  1. Konne absolutt tenkt å opplevd dette samen med deg! Men du formidle det jo på ein sånn ein måde at me både ser det for oss, og meste føle me e’ litt med. Dette unne eg deg, så bare nyyyyyd! 🙂

  2. Ja den middagen konne eg lett delt med deg.. høyrdes fantastisk digg ud…kun någen få veger igjen så har du gjort onna heile Norges bakkjen fra topp til bånn 🙂 Du e goe Sibba.. Glede oss te å høyra på gode vandrehistorier når du kjeme him.. God helg i fina været og god tur videre nerijønå bakkjen

  3. Hei gode venn.
    Jeg vet ikke hvorfor du trengte hjelp av mor til stilskriving, du skriver rett og slett godt! Ser for meg det meste og gleder meg på dine vegne. Stor bragd og stor opplevelse !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *