48 km på vei, fra Heidal til Gjendesheim. Han som driv camping i Heidal tilbydde seg å ta sekken min den første mila, det var jo lett å sei ja til! Skikkelig herligt å gå uten sekk, konne faktisk lett blitt ein vane! Men plutselig var plassen der og sekken på ryggen. Den er likavel så lett nå at det går veldig greit med den på og!

Når du går slik etter vegen, er det lite anna enn tankar og diverse ting ein ser som opptar ein. For någen dagar si hadde eg med eit bilde av fareskilt med fartsdumpar! Kommenterte det vel ikkje, men i dag såg eg slikt skilt igjen. Det var då eg egentlig lure på koffer det finnast slike skilt! Altså permanent oppsatt skilt med fare, humpar i vegen! Lure på koss møje arbeid det er å få tilsendt slikt skilt, samt få satt det opp.
Eg tenkje, hadde det vore lurare og brukt den tiå (og pengene) på å fiksa vegen heller! Altså tatt vekk humpane!! Då hadde det ikkje vore någen fare lenger!! Men men, de skal vel leva de så lage skilt og! Forresten, de konne jo laga skilt så det sto: IKKJE fare for humpar i vegen lenger, så hadde jo alt vore løyst!!

Har fått meg middag på Gjendesheim og alt er bra! Må sei det er et flott syn innigjønå gjendevatnet med dei høge fjellå på siå! Har sett monge fine område, men det er någe eget med Jotunheimen!!

20130819-213859.jpg

20130819-213917.jpg

20130819-213937.jpg

20130819-214151.jpg

5 kommentarer

  1. Brist i logikken, Sigbjørn. hvis de bruke pengene på å utbedre veien i stedet for å laga skilt, så va der jo ikkje mer penger igjen til nye skilt… men hvis de så lage skilt heller utbedre veien i stedet, SÅ har me jo løyst det 🙂 Nydelige bilder far Jotunheimen! Smart hjemma!

  2. Hei! Nå nærmer du deg! Koselig å høre fra deg fra kjente steder. Ja Rondane er fantastisk det er jeg enig i. Gleder meg til du er hjemme igjen. Klem fra Moster

  3. Fantastisk å ha tid til å reflektere over fartshump-skilt. Når det først er permanente humper i vegen, kunne man kanskje satt opp et skilt som var litt hyggeligere. Det finnes slike former i mer naturlig utforming. Kanskje bilder av slike med et lite smil fra eieren i tillegg. Sikkert mye billigere og svært mye hyggeligere å kjøre/gå de strekningene med permanente humper. Det spørs vel om humpene noen side hadde blitt reparert med denne typen skilt, men dette sier teorien ikke noe om.

  4. Helge R. Andersen

    Fantastisk å følge deg på turen! Du er jammen tøff! Ser ikke ut som du trenger Grete Rode kurs når du kommer hjem, kanskje snarere et Fete Frode-kurs!

  5. Jorunn Fleten

    Nå har eg lest meg opp på turen din og det er såå gøy! Får alt det flotte i reprise. Han karen på Heidal camp tok også min sekk fram til butikken. Og ikke tenkte eg at eg hang etter øyevippene i Bukkelegret, men slik føltes det. Du fikk bare sagt det med rette ordan. Alt i hopen ser ut til å gå perfekt og ikke minst i turbofart. Skjønner du har stor glede av hver dag! BRAAAAAAAAAA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *