Fy søren, det var longt til Røros, 48 km, med regn heile dagen! Og så opp og ned, møje av dagen på vei! Koffer måtte de leggja Røros så høgt? Unødvendig meiner nå eg!

Starta kl 0630 i dag tidlig, ville komma godt i gang liksom. Gjekk 7 km, kom innom ei seter det de dreiv å molka kyrne. Tenkte eg sko spør etter sti å gå videre på! Og så var me igong igjen, de hadde ein sønn( odelsguten) som jobba på Hjelmeland! Måtte inn og få kaffi, og någe godt til! Ein god morgonkaffi!

Ein ting som er irriterande når du går på vei! Du går der og holde ein god fart, så kjem du gjerna ut av eit lite senter, veien går litt oppover, litt tungt, så står det der idiotiske skiltet: slutt på fartsgrense 60!!! Provoserande, konne i det minsta stått et lite underskilt: gjeld ikkje gåande!

Har gått gjennom monge setere i dag, någen er virkelig flotte. Og det ser ut til å vara drift på de fleste! Er nok et godt liv på sommaren både for folk og dyr!

20130812-212839.jpg

20130812-212852.jpg

20130812-212916.jpg

20130812-212938.jpg

5 kommentarer

  1. Eli Fjetland Tonheim

    Nå går du fortere enn jeg klarer å følge med. Artig at du traff på folk som hadde kjentfolk på Hjelmeland. Si fra dersom du treffer egersundere også. Vi traff mange av dem i Portugal. Kos deg i Røros.

  2. hei broremann ! Nå e eg så imponerte av deg tenk du klarte den lange turen heilt til Røros i det været! Nå syns eg du sko ta pause i mårå og sjå deg om i Bergstaden så beinå får kvila og skonå tørka. Det har du vel fortjent. Syns det e godt du kjeme nærmere hima ¨nå! God tur videre sørover!

  3. Hej! Fint att du klarade långa Röros-etappen i styggvädret! Härligt dock med spontant morgonkaffe på sätervallen! Jag gläder mig åt att de är i drift. Ha nu en fin tur och lycka till! / Helena från Stockholm som red till Björneggen, Storerikvollen å Väktarstugan.

  4. Høytlesing fra bloggen din har vært pauseunderholdning i barnehagen… 🙂 Du skriver sånn at det er veldig kjekt å følge med, vi koser oss! Nå nærmer du deg voldsomt de sørlige trakter, jammen har du vært goe. Kos deg på Røros, får sikkert noen kjekke opplevelser der, og!

  5. Hei Hyggelig at du trives så godt i trøndelag, og at du møter så mange hyggelige folk. Skal til Stugudal på lørdag for å heie frem sønnen til Syltoppen i forbindelse med det løpet du nevnte.. God tur videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *