Flott dag i dag, fra Storeriksvollen via Nerdalshytta til Stuggudalen, til hotell Vektarstua. Fint å komma på hotell, god dusj, god mat og god drikke! Turen i dag var 43 km i et veldig lettgått terreng, første delen langs Sylarna, der Syltoppen er over 1700 m.
Neste helg er det konkurranse som går fra Nerdalshytta til Syltoppen, litt over 11 km og 1000 høydemeter. Mange av de store skiløperne er med, bl.a Nortug og Dyrhaug fra landslaget!

Har nå hatt 3 kvelder med de som er på ridetur, me har gått samme turen kvar dag! Og i dag var de framme før meg. Shit!!! Har hatt ein kjekk kveld saman med de. De fleste var fra Sverige, men også ei fra Tyskland!
Ole Dyrhaug, som driv ridefirma, fortel møje om området her. Skikkelig idrettsfamilie, sønnen er skiløperen Niklas Dyrhaug og kona er daglig leder i Rosenborg Fotball! Eg fekk han ikkje til å ver heilt enige i at Viking er best!

Nå er det adskillig meir folk å treffa om dagane, mange skulle gå på Syltoppen i dag. Må sei det frista litt å gå opp for meg og, men då hadde turen blitt for lang!
Er nå kommen inn i Sør Trøndelag og nærmer meg Røros! Det er liksom det nesta delmålet!

20130810-230951.jpg

20130810-231233.jpg

20130810-231307.jpg

2 kommentarer

 1. Marit Tjørhom

  Tok med portrettet t Hjelmeland i går sia skjegget meste e liga stort tema som stegå! Kommentarene varierte der som dei he gjort t nå; «Få det vekk» – «La det gro!» Imponerande at du med adle kilometrane bakom og framføre deg he lyst på ein avstikkar t Syltoppen! Torstein og Marit helse masse – gled deg t Røros og god tur!

 2. Bjørg Lauvvik

  Hei Sigbjørn , sterke Bjørn .
  Takk for praten i min 50 års dag igår. Det ble et kjekt innslag å prate med deg på direkten!
  Mange er imponert over din styrke og utholdenhet.
  Røros blir nok en opplevelse. Alt godt til deg videre. Varm hilsen fra Bjørg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *