29. juli 2013 · 3 comments · Categories: Generelt

Eg er i teltet, så hvis dokke ska ha tak i meg, bare stikk innom. For det er jo ikkje mobildekning heller her! Er her til i mårå tidlig!

Starta tidlig i dag, og veret har vore bare flott, sol og varmt. Gjekk ned til Susendalen, og valgte ein vei i den retningen eg sko. Ingen skilting eller någe, Samane nektar! Og nå skal eg inn i Børgefjell, det er så verna at dei ikkje får mala turistveier eingong, spesiellt!!!

Tenkte eg får spørja i et hus her! Og det var fullklaff. Maen var født og oppvaksen på garden, og kunne fortelja at det var ikkje stiar etc. og fylja! Og kånå hu konne laga mat og inviterte straks på mat, og saft, og øl, og masse godt pålegg, sende med meg allslags godt, for någen greie folk det er adleveier, føle eg!!!

Så bar det i veg oppigjønå, og det er någe drid når det ikkje er stiar! Eg har slede meg gjønå vier og kratt, med bare legger og armar! Ska lova sangstemmen blei brukt til aent enn å synja! Og når eg til slutt trødde i vepsabol, blei det heilt gale! Vepsen stakk og eg sprong gjønå krattet så ein galen! E kje god dei vapsane når de e på bedet! Men eg kom meg unna de! Heldigvis hadde eg et «vidundermiddet» fått av Kurt før eg reiste, det virka kjempegodt, takk Kurt( visste du om det bolet du)
Ligg nå et stykke oppfor Tiplingen og håpar på å nå Namsvatnet i mårå.

20130729-185637.jpg

3 kommentarer

  1. storesøster

    Hei igjen broremann. Nå nærme du deg den søre delen av landet så då føles det som om du e nesten hima. Her har me hatt sommar og då måtte me jo nytta dagane te å mala huset – kan du forstå det? Heldige du som sleppe det! Men nå kom regne så då får me litt igjen til neste år og! Fekk overraskende besøk av silje og ungane på søndag kveld så nå kose me oss. Skal forresten hilse så masse. Hu e imponerte av deg. God tur vidare, og pass deg for vapsane!

  2. Hei igjen Sigbjørn! Takk for herlige rapporter! Ikke greit når vepsen biter, stien usynlig og heller ikke nett-tilgang. Det skal ikke være lett å gå NPL. Skulle likt å vært en flue i nærheten der du sprang unna vepsen. Ha en god tur videre. Gleder meg til du kommer hjem. Vi følger deg! Klem fra Moster

  3. Hehe synes e ser d når du spring og vepsen fyge etter:-))!! Fortsatt fin tur som du ikkje angre på at du tok fatt på? Vell vell imponert e e jaffal, god tur videre:-))!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *