26. juli 2013 · 5 comments · Categories: Generelt

Området rundt Okstindan var veldig flott, måtte ta mange bilder av det! Turen gjekk gjennom ein flott dal og med det været eg hadde i går, var det skikkelig fint!
35 km i sol og varmt gjor at svetten satt laust, trur eg skjelden har svetta så møje på ein dag, sikker på at eg drakk opp 3 liter vatn på veien, og når eg kom til Sivertgården, spurte vertinna om eg ville ha ein boks øl!!! Trur dokke eg sa nei? Trur det er den beste øl eg har drukke!!

På Sivertgården fekk eg sova i gamlestova, eit gammalt restaurert hus! Huset er veldig fint tillaga og gamle møbler, og tømmerveggene gjer at det er litt svalare inne enn ute. Godt å leggja seg etter ein lang dag! Høyre på landskamp Norge- Danmark som eg sovna litt fra av og til! Trur det varme været tar meir på enn vanlig, er skikkelig trøtt i kveld!

I dag traff eg ein fotturist!! Måtte mest ta bilde av han, er så lite folk å treffa om dagen! Han var fra lokalområdet og godt kjendt i fjella. Var skikkelig stolt over området vi var i, og interessert i ka eg meinte om det!
Generellt er dei folka eg har truffe veldig stolt over landsdelen de bur i, skrøyde over både fjella og kystområdet. Det er kjekt å sjå og høyra, og någe me sikkert kan ta litt lærdom av! For flott er det her, ingen tvil om det!
Men det er jo møje me har og ver stolte av me og!

20130726-115513.jpg

20130726-115533.jpg

20130726-115608.jpg

5 kommentarer

 1. Det går onna jamt og trutt…og du e snart bare halve maen i tillegg:-) det kjeme te å gå møje raskare enn planlagt nå framigjøna med halva vektå å dra på.. 1326km tenå.. Hadde du heller starta å gått sørijønå frå Stavanger så hadde du snart nærma deg Munchen og Alpene.. Tenk på det.. ( sjekka nettopp opp på Google ) men heilt sikkert kjekkare terreng og finare natur der du går elle sørijønå…
  Ellers så va det sikkert kjekt å få besøg av kånå i Mo i Rana.. hu passa på at du får i deg nok mad, og i tillegg taua deg te frisøren så du får stussa panneluggen litt.. Jammen kjekke den kånå di 🙂
  Go tur videre Sigg.. Utruligt bra jobba
  Nå ska me snart på Gladmaden og kosa oss i fina været.. Føle Ikkje det e heilt rettferdigt akkurat nå, men heldigvis har du velt dette galskabe sjøl…

  STÅ PÅ.. Husk at det e berre onnabakkje himijønå 🙂

  Mvh
  Svein og Co

 2. Hei Sigbjørn Dette går jo så det gnistre du og går gjennom fylke etter fylke. Eg e veldi imponert over deg. og veldi gla for at du har skrevet så mye fint om min landsdel. Forrige helg gikk eg å Nina (søster) til Strandalshytta som jo er Ryfylkests perle, å det var en nydelig tur. Kjørte til Gullingen og gikk opp fra Øvre Moen, åt komla og gikk ned igjen. Måtte vise hytta de til Nina, hun synes Gullingen var et fantastisk sted. God tur videre og klem fra meg:)

 3. klem fra Leni som gikk på tur med søster Nina:))

 4. Kjekt å følge deg på vei, sør over 🙂
  God tur videre 🙂

 5. Ser du holde fortsatt god fart. Kjekt å følge med. Forstår det er lite folk å se. Ferie med 2 uker fotballturneringer så ser jeg nok folk. Du syns kanskje det e travelt en på 16 på tur, men du skulle prøvd 15 jenter. Kanskje skulle sendt noen opp så du hadde hatt selskap. Du får stå på videre. Det er nok mer folk i fjellet lenger sør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *