15. juli 2013 · 2 comments · Categories: Generelt

Ser at det ikkje er eg så bestemme veret! I går nemde eg at eg konne tenkt meg medvind, det sko eg ikkje ha gjort! I dag har eg hatt meir motvind enn før, i tillegg har de lasta opp med skikkelig regn og skodda! Og eg så hadde tenkt å ta fine bilder av Blåmannsisen, det gjekk ikkje! Skoddå tok vekk den muligheten!
Har kommet meg til Sulitjelma Fjellstue, blei godt 30 km i dag. Godt å komma inn i Norge igjen, var innom Sorjushytta så vidt på veien! Fint tilrettelagt i sverige, fine hyttetun etc. men hyttene i Norge er møje triveligare! Bra med stover/kjøkken i ett med ogen og ikkje minst sofa’er te å slenga seg ned i!! Der er dei norske turisthyttene heilt topp!!!

Starta på 700 moh i dag og var oppe i litt over 1000 moh før eg nå er kommen ned på 580 moh. Så i morgen skal eg ned til Sulitjelma og handla, før det bere innover mot Junkerdalen.

Nå er eg aleina i hyttå. Når eg kom var det någen tyskerar så hadde inntatt hyttå. De hadde bobil utfor, men hadde okkupert heila tørkerommet! Og det trong jo eg og te mine kler. Måtte be dei om å gi litt plass, de brukte bare hyttå til tørking og spela kort! De trudde det var gratis å låna hytta!! ( sa de iallefall)
Men det ordna seg ittekvart det og..

20130715-222157.jpg

20130715-222236.jpg

20130715-222254.jpg

20130715-222310.jpg

2 kommentarer

  1. Flotte bilder og underholdende skriverier:-) Synd vær og vind ikke er på din side for tiden, men det bedrer seg nok! Noe motvind i Grekenland også, men ikke av den plagsomme sorten… Kos deg videre, hilsen fra Naxos

  2. Hei fra Spania!
    Slide ‘kje akkurat med modvind og regn her, men myggstikk har eg derimod fått på oppte fleire plasser. Godt at du har sloppe det den sista tiå. Du sleid jo litt med å bare øvesjå de 🙂 (det va jo ‘kje akkurat lett då, eg innrømme det). Ellers leve me «Det gode liv» i Casa Viga. Erik slide med damer og jenter på alle kanter. Han savne någen å ta seg ei, (eller to) pils med. Særligt når det motsatte kjønn styre mod butikkane :-). Herligt når du endeligt e i dekning, og i Norge. Føle du e’ litt nærmare då!

    Joh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *