Nok ein dag er tilbakelagt, denne dagen over vidda. Å den er flat kan eg sei, så flat at vatnet ikkje vett kor det ska renna, derfor blir det bare liggande. Hadde ikkje sett for meg at det var så bløtt i terrenget. Samtidig er det store vann med dertil store elvar mellom, eg er nok heldig som er her nå, ser for meg store problemer med å komme over de i flaumtider.
Har tilbakelagt ca. 32 km mye av det flatt. Sett kun et reinsdyr, sansynligvis er ikkje reinen kommt opp på vidda ennå. Kanskje for tidlig, har sett et par ryper og den eina va mest heilt kvit. Kan ikke ver lenge siden snøen forsvant!
Teltlivet er så som så, er ikkje mye plass i dette teltet. Det er så lite at når eg har krøbe inn må eg ut og sjå om heila meg var inne! I dag slapp eg det for akkurat når eg hadde fått opp utterteltet kom det ei tordenbyge. Og då merka eg fort ka så var litt utforbi, den eine foten blr blaut!!
I mårå håper eg å nå Nedrefosshytta, heilt øverst i reisadalen. Får forhåpentligvis tørka alt der.
Fremdeles ingen kontakt på mobilnettet, men eg trykke gjevnt på Spot GPS’en slik at dokk forhåpentligvis ser at eg ikke bare ligge i teltet å slapper av..

20130629-215719.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *