29. juni 2013 · Write a comment · Categories: Generelt · Tags:

Så var eg kommen opp på vidda. Den
tok mot meg med tordenvær og dertil regnbyer. Også Alta som sende meg av garde med sol og varmt, ja var inne på tanken på å ta på meg shortsen. Men te næmere vidda eg kom til mer glad var eg for at eg ikkje gjore det! Då begynnte det og summa rundt meg, å ja, e klegg her og tenkte eg og slo de to første! Men det var jo ein million av de, måtte bare på med myggnett og lange armar.
Det blei ein lang tur i dag og, ca. 40 km. Konne liga godt gå og venta på at regnet sko letta, tog jo ei stond, og dermed blei turen ganske lang. Ligger nå i teltet, har ingen kontakt med omverdenen! Ja ja får nå kje kjeft iallefall då, hehe! Akkurat så eg pleie få møje av det..
Denne turen har eg delt opp i delmål. Det stora målet er jo å nå Lindesnes, så har eg då delmål etterhvert. Fysta delmålet var Alta, det gjekk jo bra, det nesta er Kilpisjærvi, der eg treffe Johanne på søndag. Det er et godt delmål å ha som det nesta!
Samtidig som eg tenke på disse delmålå, har eg også tenkt at eg skal nyta turen heile veien. Til nå har eg klart det også, det er jo bare fantastisk å bare konna rusla avgårde heile dagen og sjå det ein ser, høyra det en høyre og tenka det en tenke.
Til nå har det gått mye tankar på føttene gitt, de er skikkelig ømme og det e kje akkurat smertefritt å gå. Men det hjelpe ikkje å syta heller, så får bare gi gass så går det forhåpentligvis snart over..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *